No items found.

The Addams Family

Nog tot
Te zien tot
Was te zien tot
01
March
2019
+
Voor jaar en ouder

De Beste Grote Musical van 2018 met in de hoofdrollen Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef.

In het theaterseizoen 2018 - 2019 was de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen!

In deze griezelig hilarische musical waren onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuiper van hun meest duistere kant te zien; zowel bloedstollend, gepassioneerd als vol zwarte humor.

De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

Komend theaterseizoen is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen!In deze griezelig hilarische musical zullen onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuiper te zien zijn van hun meest duistere kant; die is zowel bloedstollend, gepassioneerd als vol zwarte humor.De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

Sponsors & partners

No items found.

Pia Douwes

Morticia

Meer weten

Johnny Kraaijkamp

Gomez

Meer weten

Tony Neef

Oom Fester

Meer weten

Marjolein Teepen

Wednesday Addams

Meer weten

Martijn Vogel

Pugsley Addams

Meer weten

Irene Kuiper

Oma Eudora

Meer weten

Raymond Paardekooper

Lurch

Meer weten

Mylène d’Anjou

Ellis Beineke

Meer weten

Dick Cohen

Henk Beineke

Meer weten

Terence van der Loo

Lucas Beineke

Meer weten

Julia Berendse

Catastrophia

Meer weten

Kelly van den Boogaard

Cardia

Meer weten

Suzanne de Heij

Insania

Meer weten

Liss Walravens

Nudus Asina

Meer weten

Frank van Hengel

Dilemma

Meer weten

Javan Hoen

Temptatus

Meer weten

Flen Huisman

Tormentus

Meer weten

Thomas Kuipers

Disruptus

Meer weten

Rick Sessink

Stultus

Meer weten

Dieter Spileers

Ambigues

Meer weten

Paul Eenens

Regisseur

Meer weten

Carla Janssen Höfelt

Decorontwerp

Meer weten

Uri Rapaport

Lichtontwerp

Meer weten

Bart van den Heuvel

Lichtontwerp

Meer weten

Jeroen Bas

Geluidsontwerp

Meer weten

Eve Velthuijzen

Kostuumontwerp

Meer weten

Bobby Renooij

Make-up & Haarontwerp

Meer weten

David Keech

Muzikale Supervisie & Arrangementen

Meer weten

Jeroen Sleyfer

Muzikale Leiding & Arrangementen

Meer weten

Malcolm Ranson

Gevechtschoreograaf

Meer weten

Michiel van der Zijde

Technische Supervisie & Productie

Meer weten

Melise de Winter

Resident Director

Meer weten

Rudy Hellewegen

Company Manager

Meer weten

Stanley Burleson

Choreografie

Meer weten

Jon van Eerd

Nederlandse Bewerking

Meer weten

Marc Muller

Producent

Meer weten

Geen resultaten gevonden.

No items found.

Geen resultaten gevonden.