Tec Entertainment

TEC Entertainment is een bescheiden organisatie met grote ambities. De afgelopen jaren hebben we succes geboekt met The Addams Family, die in januari 2019 de Musical Award ontving voor onder meer de Beste Musical van het Jaar, en het naar Nederland halen van buitenlandse producties, zoals de rockmusical Jesus Christ Superstar, met in de titelrol de legendarische Ted Neeley, de Tina Turner musical Soul Sister en de Broadway klassieker West Side Story. TEC Entertainment produceert en promoot unieke internationale theater- en live entertainmentproducties van hoogwaardige kwaliteit en brengt deze exclusief naar de Nederlandse theaters. Hiervoor werkt TEC Entertainment nauw samen met nationale en internationale producenten, creatives en artiesten en is altijd weer op zoek naar vernieuwende bijzondere producties.

  • Een bijzondere avond uit met onze unieke theatershows en concerten.
  • Een spektakel van binnenkomst tot aan vertrek.
  • Onze shows zijn voor jong en oud.

Theater

In theaterseizoen 2019 – 2020 produceerde TEC Entertainment de Queen musical We Will Rock You, met in de hoofdrollen Stanley Burleson en de Amerikaanse popster Anastacia. Het seizoen daarvoor was de musical The Addams Family in de Nederlandse theaters te zien, met Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef in de hoofdrollen, die door de jury van de Musical Awards bekroond werd met de prijs voor de beste musical van 2018.  TEC Entertainment bracht van 2015 tot 2019 de wereldberoemde rockopera Jesus Christ Superstar, met in de titelrol de legendarische Ted Neeley, naar Nederland, België en Duitsland. Andere theaterproducties die door TEC Entertainment op de Nederlandse planken werden gebracht zijn onder andere de Broadway klassieker West Side Story, de West End musical Soul Sister en de tap sensatie Tap Factory.

Entertainment

TEC Entertainment haalde diverse internationaal succesvolle producties naar Nederland, zoals The Show – A Tribute to ABBA in AHOY Rotterdam , The Woodstock Legends en Elvis – Christmas with the King, met Grahame Patrick als Elvis Presley. Andere titels zijn onder meer HAIR the Musical van de bekroonde regisseur en choreograaf Gary Lloyd in Ahoy, The Queen Experience met het Zuid-Afrikaanse multi talent Joseph Clark en The Tina Turner Experience met West End ster Emi Wokoma in het Gelredome Arnhem.

Concerten

Ieder jaar produceert TEC Entertainment een serie klassieke concerten in de grote concertzalen en theaters, waaronder het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam en De Doelen in Rotterdam. Deze populaire concertreeksen worden op onnavolgbare wijze ten gehore gebracht door gerenommeerde orkesten en koren onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Uitgevoerde werken zijn onder andere Carl Orff's Carmina Burana, The Star Wars Suite, Avé Maria Kerstconcert, met solisten van de Weense Staatsopera, en de Matthäus Passion.

Jesus Christ Superstar In Concert

Onvoorziene omstandigheden buiten onze controle hebben er ons toe gedwongen het concert uitte stellen.

Degenen die al kaarten hebben gekocht worden zo spoedig mogelijk geïnformeerd door Eventim.

Meer info

ELVIS - Christmas with the King

Spectaculaire ELVIS kerstshow met Grahame Patrick als Elvis

Meer info

THE SHOW – A TRIBUTE TO ABBA

Grootste ABBA show ter wereld komt naar Rotterdam

Meer info

Carmen La Cubana

De meest uitgevoerde opera ter wereld nu als Caribische musical

Meer info

Jesus Christ Superstar

De legendarische musical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice met in de titelrol Ted Neeley

Meer info

de wolf en de zeven geitenwollensokjes

Stanley Burleson speelt de hoofdrol in een nieuwe Nederlandse familievoorstelling voor iedereen van 8 tot 88 jaar.

Meer info

We Will Rock You

De musical met de hits van Queen met in de hoofdrollen Anastacia en Stanley Burleson.

Meer info

The Addams Family

De Beste Grote Musical van 2018 met in de hoofdrollen Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef.

Meer info

Carmina Burana

Meer info

Geen resultaten gevonden.