Mylène d’Anjou

Ellis Beineke is de trotse moeder van Lucas. Ze heeft een zonnig en opgeruimd karakter, houdt van bloemschikken, het zelf schrijven van gedichten en zet haar eigen behoeften altijd opzij ten gunste van haar zoon en echtgenoot. Ze is koningsgezind, groot fan van Heel Holland Bakt en maakt ieder jaar hele creatieve kerstkaarten. In de weekenden verblijdt ze bejaarden met het voordragen van haar gedichten en dat schenkt haar veel vreugde.

Opleiding

Mylène d’Anjou heeft de Mavo en de Havo afgerond en is autodidact.

Theater

Mylène speelde de afgelopen seizoenen in Powervrouwen 1, 2 en 3 en speelde mee in de muziekvoorstelling van Richard Groenendijk Middenin de Winternacht. Mylène maakte vele cabaretvoorstellingen waaronder Hufterproof, Niet van gisteren en Los.Speelde Miss Lynch in de musical Grease, Tante Jans in de musical Ciske de Rat en Roos in Mamma Mia! Zong in de muziekvoorstellingen The World Goes Round en Ode aan Ramses Shaffy. Speelde bij het Ro Theater en het NNT en in de enige musical van John de Mol Geboren Vrienden. Sinds 2017 maakt zij deel uit van het duo Le Roux & d’Anjou. Samen met Lieneke Le Roux maakte en speelde ze de cabareteske voorstelling Echte Liefde.

Televisie / Film

Was de afgelopen jaren veelvuldig als vrouw van de dokter te zien in de SBS6 comedy Komt een man bij de dokter. Speelde Karin Krul in de VARA serie Gebak van Krul. Speelde diverse gastrollen in series, zong en presenteerde op radio en TV.

Overig

Alle liedjes uit haar eigen voorstellingen zijn op CD verschenen.