Johnny Kraaijkamp

Gomez Addams is een vermogend man, vermaard degenvechter, temperamentvol tangodanser en vurig sigarenroker. In zijn vrije tijd kan hij erg blij worden van crashende speelgoedtreinen en messenwerpen. De ultieme latin-lover, van Spaanse adellijke afkomst en zeer energiek (voor zijn leeftijd). Gomez is het gepassioneerde hoofd van de familie, adoreert zijn echtgenote Morticia met hart en ziel en  op zijn kinderen Wednesday en Pugsley.

Opleiding

Johnny is afgestudeerd aan de Toneelschool Amsterdam.

Theater

Hij was in het theater onder andere te zien in Pietje Bell, Geknipt om te Leren, Monthy Python’s Spamalot, The Producers en De Bonbonfabriek. Stond in 2014 in de voorstelling Dorus en was vanaf december 2015 te zien in Ruis– De show van zijn leven. Afgelopen seizoen speelde hij in de musical VAMOS.

Televisie / Film

Op televisie speelde Johnny uiteenlopende rollen, onder andere in Sophie’s Web, Meiden van de Wit, BlauwBlauw en negen seizoenen ‘t Zonnetje inHuis. Daarnaast had hij gastrollen in televisieseries als Dr. Tinus, Grijpstra & De Gier, Baantjer, Spangen, Wat Schuift ‘t, Costa! en Alle Kinderen De Deur Uit. Verder was hij te zien in verschillende films zoals 30 Milligram, Sinterklaas & Diengo – Het Geheim van de Ring, Jan Rap en z’n Maat, Pietje Bell, Geluk Bij Een Ongeluk en Sinterklaas en het Pakjes Mysterie.

Overig

Johnny leent zijn stem regelmatig aan tekenfilms en commercials.