No items found.

We Will Rock You

Nog tot
Te zien tot
Was te zien tot
15
March
2022
+
Voor jaar en ouder

De musical met de hits van Queen met in de hoofdrollen Anastacia en Stanley Burleson.

‘WE WILL ROCK YOU’ IS ODE AAN QUEEN HITS

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben WE WILL ROCK YOU gezien. Deze mega musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit!  De Amerikaanse superster Anastacia krijgt een hoofdrol en maakt als Killer Queen haar musical debuut. WE WILL ROCK YOU was vanaf 27 november 2019 te zien in Hengelo, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Apeldoorn, Heerlen en Breda. Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’.

‘We Will Rock You’ werd speciaal voor Nederland geproduceerd in de sensationeelste versie aller tijden. Voor de regie tekende de Italiaanse regisseur Massimo Piparo (bekend van onder meer Jesus Christ Superstar, Mamma Mia!, Evita en Billy Elliot). Anastacia speelt een hoofdrol in de rockmusical. Voor de Amerikaanse superster is haar rol als Killer Queen in ‘We Will Rock You’ een droom die uit komt. De zangeres behoort tot de grootste sterren ter wereld. Ze stond in 2005 met de originele Queen op het podium tijdens een concert in Zuid-Afrika en vertolkt nog altijd met enige regelmaat het repertoire van de band. De rol van Killer Queen in ‘We Will Rock You’ is haar dan ook op het lijf geschreven. In Nederland is Anastacia zeer populair. Ze bracht in 2000 haar debuutalbum Not That Kind uit. Deze werd drie keer platina en werd wereldwijd meer dan 35 miljoen keer verkocht. Haar debuutsingle ‘I’m Outta Love’ stond 21 weken in de Nederlandse Top 40 en haalde een top drie notering. In totaal bracht Anastacia zeven studio albums en twee verzamelalbums uit en ze is ook te horen op het album Divas Las Vegas.

Over de musical

WE WILL ROCK YOU is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin livemuziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit! De originele versie van WE WILL ROCK YOU Will Rock You’ ging op 12 mei 2002 in het Dominion Theatre op West End in première en was daar meer dan 4.600 voorstellingen te zien. De rockshow met de muziek van Queen is inmiddels door meer dan 20 miljoen bezoekers op alle zes continenten en in meer dan 28 landen te zien geweest. De show gaat in de spectaculairste versie aller tijden door Nederland op tournee. Letterlijk alles wordt uit de kast getrokken. Een immens decor met de nieuwste speciale effecten en een indrukwekkende cast van musici, zangers en dansers zorgen samen met wereldster Anastacia voor een weergaloze ode aan de legendarische Britse band Queen.

WE WILL ROCK YOU was van 27 november 2019 t/m 16 februari 2020 te zien in Schouwburg Hengelo, AFAS Live in Amsterdam, World Forum Theater in Den Haag, MartiniPlaza Groningen, Schouwburg Orpheus in Apeldoorn, Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en Chassé Theater in Breda

Sponsors & partners

No items found.

Anastacia

Killer Queen

Meer weten

Stanley Burleson

Khashoggi

Meer weten

Giorgio Adamo

Galileo

Meer weten

Flavio Gismondi

Galileo

Meer weten

Eleonora Facchini

Scaramouche

Meer weten

Arianna Galletti

Scaramouche

Meer weten

Ian Carlyle

Brit

Meer weten

Lilly-Jane Young

Ozzy

Meer weten

Tia Architto

Killer Queen

Meer weten

Sandro Bilotta

Meer weten

Mattia Braghero

Meer weten

Camillo Bucci

Meer weten

Alfonso Capalbo

Meer weten

Laura Contardi

Meer weten

Laura Fiorini

Meer weten

Michele Iacovelli

Meer weten

Benedetta Imperatore

Meer weten

Rossella Lubrino

Meer weten

Giada Maragno

Meer weten

Angela Pascucci

Meer weten

Pierpaolo Scida

Meer weten

Cialì Sposato

Meer weten

Arianna Talè

Meer weten

Sara Telch

Meer weten

Salvador Axel Torrisi

Meer weten

Rossana Vasallo

Meer weten

Massimo Romeo Piparo

Regisseur

Meer weten

Emanuele Friello

Muzikale Leidng

Meer weten

Teresa Caruso

Decorontwerp

Meer weten

Stefano Gorini

Sound & Systemdesigner

Meer weten

Roberto Croce

Choreografie

Meer weten

Daniele Ceprani

Lichtontwerp

Meer weten

Cecilia Betona

Kostummontwerp

Meer weten

Marc Muller

Producent

Meer weten

Geen resultaten gevonden.

No items found.

Geen resultaten gevonden.