AUDITIEOPROEP

15
/
10
/
2021

Nieuwe Nederlandse musical

De voorstelling vertelt het verhaal van Greet, een ras Jordanese, en van operakoor DeBelcanto’s. We schetsen het leven in de Jordaan van na de Tweede Wereldoorlog. Het in de oorlog door Greets overleden echtgenoot Jopie opgerichte operakoor valt langzaam uit elkaar, omdat de koorleden stuk voor stuk, om uiteenlopende redenen, vertrekken naar Almere, Lelystad en Purmerend. De oorspronkelijke Jordaan verandert in ras tempo, maar de levensliederen, allemaal geworteld in de Italiaanse opera, blijven springlevend. Het is een verhaal met een snik, maar vooral ook met de zo bekende Amsterdamse humor.

 

Deze nieuwe Nederlandse musical wordt geschreven en geregisseerd door Diederik Ebbinge en geproduceerd door TEC Entertainment. De première staat gepland voor het najaar van 2023.

Voor deze nieuwe Nederlandse musical zoeken wij kandidaten voor de verschillende rollen en ensemble, zowel vrouwen (speelleeftijd 20– 50 jaar) als mannen (speelleeftijd 30 – 50 jaar). Voor alle rollen geldt dat affiniteit met het levenslieden Belcanto tot aanbeveling strekt. Amsterdamse achtergrond is een plus.

Aanmelden voor de audities:

Aanmelden kan uitsluitend door een video in .mp4 format op te nemen van een couplet en refrein van een (Amsterdams) levenslied of in de zangstijl belcanto. Eigenheid wordt erg op prijs gesteld! Daarnaast ontvangen we graag een C.V. van maximaal twee pagina’s, in .pdf-formaat, voorzien van een foto in op de pagina. De naam van beide files moet je naam bevatten.

De auditievideo en C.V. kan je uploaden via vacatures@tec-entertainment.com

De uiterste aanmeldingsdatum is is inmiddels verstreken.

De audities vonden plaats in de week van 15 november 2021.

Gerelateerd
‍‍Nieuws