Marcel Visscher

Opleiding

Marcel Visscher voltooide de Musicaltheater-opleiding aan deFontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Hier volgde hij zanglessen bij o.a. Edward Hoepelman, Alberto ter Doest en Rein Kolpa.

 

Theater

Speelde o.a. in Oliver!, Chicago, Saturday Night Fever, 3 Musketiers, Musicals In Concert 2Love Me Just A Little Bit More (Jan-Willem), Beauty and the BeastCats (Abelkouw de Spoorwegkat), Les Misérables (Montparnasse), Hairspray (Corny Collins), Petticoat (Henk van der Meijden/Maurice), Miss SaigonShrek de Musical (Grote Boze Wolf), Cirque Stiletto 2,  Moeder, Ik Wil Bij De Revue, Beauty and the Beast (Gaston), De Gelaarsde Kat (titelrol), Elisabeth in Concert, CARO (Mijnheer Tijd), Zodiac de Musical en Titanic (Edgar Beane).

 

Televisie

Naast theater speelde hij in 2015 steward Sebastiaan in het tv-programma Koefnoen Presenteert: Stessen.

 

Prijzen

Marcel won in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol voor zijn rol als Corny Collins in Hairspray.

 

Overig

Marcel is ook werkzaam als regisseur en geeft dansles en workshops in musicalrepetoire en auditietraining. Hij gaf/geeft les bij de vooropleiding van de Frank Sanders Akademie, Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg bij Musicaltheater en de Master of Music.