Veelgestelde vragen


 • In welke taal is de productie?

  Dat kan wisselen per productie. Carmina Burana wordt gezongen in het originele Latijn.

 • Kan ik bij ziekte of een andere reden mijn geld voor reeds gekochte tickets retour ontvangen?

  Helaas worden reeds gekochte tickets niet geruild en is restitutie is niet mogelijk.

 • Is de voorstelling te bezoeken wanneer ik in een rolstoel kom?

  Per voorstelling zijn slechts een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze zijn alleen telefonisch te bestellen via 088-0112615.

 • Wordt de show altijd gespeeld door de aangegeven artiesten?

  Voor onze producties geldt dat wijzigingen in de cast zijn voorbehouden. De producenten van onze producties kunnen de rolbezetting door een bepaalde artiest nooit garanderen omdat dit altijd onderhevig kan zijn aan ziekte. Dit is géén reden voor restitutie van uw reeds gekochte tickets.

 • Wanneer kan ik antwoord verwachten op mijn vraag?

  Uitgezonderd vakantieperioden is de responstijd op uw vraag ongeveer 2 tot 5 werkdagen.

 • Hoe lang duurt de show?

  Deze tijden wisselen per productie. Carmina Burana duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief pauze.

 • Moet ik een ticket kopen voor mijn jonge kinderen?

  Iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, dient een geldig ticket voor de voorstelling te kunnen overleggen om toegang te krijgen tot de zaal.

 • Vanaf welke leeftijd mag je de voorstelling bezoeken?

  De adviesleeftijd die gehanteerd wordt voor de meeste voorstellingen is 10 jaar en ouder, met uitzondering van kindervoorstellingen.

 • Hoe laat dien ik aanwezig te zijn?

  U dient zich op tijd voor aanvang van de voorstellingen in de zaal te begeven. Laatkomers kan de toegang tot de zaal ontzegd worden. Indien u toch later wordt toegelaten in de zaal, dient u de aanwijzingen van de zaalwachten met betrekking tot de zitplaats strikt te volgen.

 • Mag ik foto’s of video opnamen maken?

  In het theater/de concertzaal waar de productie speelt is het niet toegestaan om beeld- en/of geluidsopnames te maken, zonder dat hier vooraf toestemming voor is gegeven door de producent. Dit geldt zowel voor opnames in de openbare ruimten als in de theater-/concertzaal. Indien u zich niet aan bovenstaande houdt, kunt u de toegang tot de voorstelling worden ontzegd.
  Er kunnen tijdens de productie video-/foto-opnames voor commerciële en/of promotionele doeleinden met publieksshots gemaakt worden door een fotograaf/medewerker van de productie.

 • Ik ben mijn tickets kwijt of ik heb deze nog niet ontvangen, wat moet ik doen?

  Vragen m.b.t. tickets dient u voor te leggen bij het theater of de kaartverkooporganisatie waar u de tickets heeft gekocht.

 • Waar kan ik parkeren en zijn er invalide parkeerplaatsen?

  Voor informatie over (invalide-) parkeerplaatsen kunt u contact opnemen met het betreffende theater.

 • Hoe laat is de kassa en de locatie open en kan ik hier ook eten?

  Voor informatie met betrekking tot de openingstijden van de kassa, adresgegevens, catering en parkeren kunt u contact opnemen met het betreffende theater.

 • Ik heb een speciaal verzoek m.b.t. de voorstelling, is dit mogelijk?

  Helaas kunnen wij geen speciale verzoeken inwilligen aangaande gastoptredens of aankondigingen vanaf het podium tijdens onze shows (zoals meedansen/-zingen, huwelijksaanzoek, opdragen van een song/fotomoment/speciale aandacht van artiest).

Vragen / opmerkingen?
Alleen indien uw vraag niet hiernaast beantwoord wordt, kunt u ons altijd mailen. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. De responstijd op uw vraag is ongeveer 2 tot 5 werkdagen.