The Original Cuban Circus
The Original Cuban Circus

 

The ORIGINAL CUBAN CIRCUS

December 2014 voor het eerst in Nederland te zien in het RAI Theater Amsterdam 

Waar anders dan bij the Original Cuban Circus tref je sprankelende ogen, stralende gezichten en hilarisch gelach van jong en oud in één zaal?! We zijn trots dat we de fantastische artiesten uit Cuba in december 2014 voor de allereerste keer naar Nederland hebben gehaald. Een buitengewone show met de beste Cubaanse circus acts.

Je proeft de onvervalste Caribische sfeer. Met een prachtig Cubaans stadspaleis op de achtergrond en de opzwepende klanken van een live band, brengen de briljante artiesten de meest unieke circus acts. 

Het kleurrijke circus is een aaneenschakeling van adembenemende acts, zoals lucht acrobatiek, hilarische Cubaans clowns, originele fiets en balans acts, Latijn-Amerikaanse vuur en zwaard dans, artiesten dansend op het slappe touw en nog veel meer. Hoogtepunt van de show is de act van de prachtige exotische slangenvrouwen “Trio de Contorcion” zij gingen in Zuid-Amerika al op vele circus festivals met de hoofdprijs aan de haal ging. 

The Original Cuban Circus is een onvergetelijke familiebelevenis. Het publiek raakt geïnspireerd door de magie en de bijzondere Cubaanse charme en humor van deze voorstelling!

 

Ook interessant