The music of Simon & Garfunkel
The music of Simon & Garfunkel

 

THE MUSIC OF SIMON & GARFUNKEL

Op veler verzoek terug in het Concertgebouw Amsterdam: de prachtige muziek van Simon & Garfunkel

Dit keer zal het concert van de Simon & Garfunkel Revival Band u boven verwachting verrassen. Tijdens het exclusieve concert in het Concertgebouw zullen de wereldberoemde evergreens van Simon en Garfunkel nog specialer klinken omdat er aan de band een extra segment aan strijkers wordt toegevoegd.

Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Op verzoek van de vele fans in Nederland zullen ze daarom eenmalig terugkeren naar het podium van het Concertgebouw. Op uitmuntende wijze zal het gezelschap een avond met de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel vertolken. Sluit uw ogen en geniet; u waant zich terug in de tijd bij een concert van dit fameuze duo. De zang van Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. De muzikale talenten Michael en Guido bespelen daarnaast ook nog meerdere instrumenten en samen met hun fantastische band zorgen zij voor een onvergetelijk concert.

Tijdens “The Music of Simon & Garfunkel” brengen zij de wereldberoemde hits van Simon & Garfunkel zoals Scarborough Fair en Bright Eyes, maar ook klassiekers als Mrs. Robinson, The Boxer, The Sound of Silence en het opzwepende Cecilia.

Ondanks dat het duo Simon & Garfunkel al in 1970 uiteenging en hierna nog slechts enkele concerten buiten Europa heeft gegeven, kunt u nu eindelijk weer van hun grandioze muziek genieten in de prachtige ambiance van het Concertgebouw. Waan u dit najaar even terug in de tijd en geniet van “The Music of Simon & Garfunkel” op dinsdag 5 december in Het Concertgebouw Amsterdam.

De Pers schreef:

“Een reis in de Pop-historie”
– Südkurier

“Je zou denken dat het de echte zijn!”
– Neue Osnabrücker Zeitung

„Staande ovaties al in de pauze“  
– Münster Presse

„Kippenvel-muziek, die alles overtreft“
- Hameln

„Griezelig mooi! Dolenthousiast publiek en daverend applaus“ 
- Südkurier Bad Säckingen

Tijdsduur concert:
Deel 1: 50 minuten
Pauze: 25 minuten
Deel 2: 60 minuten

Eindtijd concert:
+/- 22.30 uur

Ook interessant