The Classic Christmas Concert
The Classic Christmas Concert

 

Meesterlijk Kerstconcert met De Tsjechische  Kamerfilharmonie & koor uit Praag

The Classic Christmas Concert 2017 

Vrienden van klassieke muziek komen stijlvol in kerststemming!

In de inmiddels geliefde reeks ‘Ave Maria Kerstconcerten’ komt dit jaar het gerenommeerde gezelschap van de Filharmonie Praag naar Nederland met een zeer exclusief Kerstgala in het majestueuze Concertgebouw Amsterdam en De Doelen in Rotterdam. Zo kunt u weer ten volle genieten van prachtige klanken en bijzondere vertolkingen van de mooiste kerstliederen, waaronder verschillende uitvoeringen van Avé Maria en uiteenlopende werken als Vivaldi’s ‘Gloria’ en Händels  ‘Messiah’. U geniet van een meesterlijke muzikale tijdreis die nooit eerder in Nederland te beleven was.

Dit jaar komt de Filharmonie Praag voor de tweede keer naar Nederland met het internationaal succesvolle en beminde ‘The Classic Christmas Concert’. Een gevarieerd en uniek Kerstconcert, ingetogen elegant en feestelijk. Het getalenteerde orkest en koor van de Filharmonie Praag wordt bijgestaan door internationaal vermaarde solisten Kiana Sass (sopraan), Lenka Kucerová (alt), Dusan Rusicka (tenor) en Andrej Shkurhan (bariton). Onder de bezielende en dynamische leiding van dirigent Damiano Binetti zullen zij u betoveren met prachtige muzikale meesterwerken. 

The Classic Christmas Concert betovert met bijzondere composities van Schubert, Bach en Caccini, maar ook van Vivaldi, Mozart en Dvorak. Daarbij beleeft u bijzondere vertolkingen van de mooiste kerstliederen en Christmas Carols. Reis mee op de magische klanken van dit Kerstgala en ervaar de unieke Kerstsfeer in de bijzondere ambiance van het fraaie Concertgebouw. Nergens anders komen koor en orkest zo mooi tot hun recht!

Breng uw gezelschap in een onvergetelijke kerstsfeer met dit indrukwekkende muzikale hoogtepunt.

Uitvoerende:
De Tsjechische  Kamerfilharmonie & koor uit Praag

Kiana Sass: sopraan
Lenka Kucerová: alt
Dusan Rusicka: tenor
Andrej Shkurhan: bariton
Dirigent: Damiano Binetti

Tijdsduur concert:
Deel 1: 50 minuten
Pauze: 25 minuten
Deel 2: 60 minuten

 

Ook interessant