AUDITIES

QUEEN MUSICAL WE WILL ROCK YOU NAAR NEDERLAND

Na het grote succes van Jesus Christ Superstar komt TEC Entertainment, in samenwerking met Peep Arrow Entertainment, in het najaar van 2019 met een geheel eigen, spectaculair nieuwe versie van WE WILL ROCK YOU, de internationaal succesvolle musical van Queen en Ben Elton. De nieuwe versie van WE WILL ROCK YOU wordt geheel in het Engels opgevoerd.

WE WILL ROCK YOU is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin live-muziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtig bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit!

INFO:     

Repetities: Vanaf 14 Oktober 2019
Try outs:  24 November - 5 December 2019
Première:  6 December 2019

 

AUDITIES: maandag 29 & dinsdag 30 oktober 2018
CALL BACK: woensdag 31 oktober 2018.

Omdat het een geheel Engelse versie betreft vragen we je voor de auditie enkel Engelstalige nummers in te studeren. Ook vragen we je in ieder geval één nummer van Queen voor te bereiden.


Inschrijven is niet meer mogelijk

 

Op dit moment auditeren we alleen voor:

GALILEO (man/speelleeftijd ±20jr )
Een rebel die vreemde stemmen in zijn hoofd hoort die hem  boodschappen door geven die hij niet begrijpt. Zet zich af tegen de Ga Ga kids en is al meerdere keren gesnapt terwijl hij muziek maakt. Is verward en heeft niet door dat hij degene is op wie de Bohemians gewacht hebben om hen de muziek terug te brengen.
 

SCARAMOUCHE (vrouw/speelleeftijd ±20jr)
Nog een rebel die ook in aanraking komt met de geheime politie. Ze ontmoet Galileo in het ziekenhuis, waar ze besluiten samen weg te lopen. Haar vileine humor houdt Galileo scherp en gaandeweg vallen ze voor elkaar.

BRITNEY (man) en OZZY (vrouw)
Twee van de Bohemians die er hun levensdoel van hebben gemaakt om de live muziek terug te vinden en die ervan overtuigd zijn dat er iemand komt die ze daar in voor zal gaan. Als ze Galileo en Scaramouche ontmoeten zijn ze in eerste instantie sceptisch maar gaandeweg merken ze dat er daadwerkelijk vreemde muziekteksten in het hoofd van Galileo komen waarover hij geen controle heeft.  Als de geheime politie de Bohemians aanvalt word Brit gedood en wordt Ozzy opgepakt tezamen met alle andere Bohemians.