The music of Simon & Garfunkel
The music of Simon & Garfunkel

 

THE MUSIC OF SIMON & GARFUNKEL

De prachtige muziek van Simon & Garfunkel zal ook dit jaar in het Concertgebouw Amsterdam weerklinken

Nadat het concert van de Simon & Garfunkel Revival Band in 2017 razendsnel was uitverkocht, keren zij in 2019 op veler verzoek, weer terug naar het Concertgebouw Amsterdam. Ook dit jaar zal tijdens dit exclusieve concert een extra segment strijkers aan de band worden toegevoegd zodat de wereldberoemde evergreens van Simon en Garfunkel nog specialer klinken.

Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Op verzoek van de vele fans in Nederland zullen ze daarom samen met het strijkersensemble eenmalig terugkeren naar het podium van het Concertgebouw. Op uitmuntende wijze zal het gezelschap een avond met de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel vertolken. Sluit uw ogen en geniet; u waant zich terug in de tijd bij een concert van dit fameuze duo. De zang van Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. De muzikale talenten Michael en Guido bespelen daarnaast ook nog meerdere instrumenten en samen met hun fantastische band zorgen zij voor een onvergetelijk concert.

Tijdens “The Music of Simon & Garfunkel” brengen zij de wereldberoemde hits van Simon & Garfunkel zoals Scarborough Fair en Bright Eyes, maar ook klassiekers als Mrs. Robinson, The Boxer, The Sound of Silence en het opzwepende Cecilia.

Ondanks dat het duo Simon & Garfunkel al in 1970 uiteenging en hierna nog slechts enkele concerten buiten Europa heeft gegeven, kunt u nu eindelijk weer van hun grandioze muziek genieten in de prachtige ambiance van het Concertgebouw. Waan u dit najaar even terug in de tijd en geniet van “The Music of Simon & Garfunkel” op woensdag 1 mei in Het Concertgebouw Amsterdam.

De Pers schreef:
“Een reis in de Pop-historie” – Südkurier
 

“Je zou denken dat het de echte zijn!” – Neue Osnabrücker Zeitung

„Staande ovaties al in de pauze“  Münster Presse

„Kippenvel-muziek, die alles overtreft“ - Hameln

„Griezelig mooi! Dolenthousiast publiek en daverend applaus“  - Südkurier Bad Säckingen

Woensdag          1 mei     2019 – 20.15 uur      

                       

Amsterdam - Het Concertgebouw**
Het Concertgebouw
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam

Ook interessant