Jesus Christ Superstar
Jesus Christ Superstar
Meer informatie:

De rockopera met Ted Neeley komt met Pasen terug naar Nederland!

De producenten van Jesus Christ Superstar zijn er bijzonder trots op dat ze een nieuwe Europese tournee van de rockopera mogen aankondigen voor 2018-2019. Na het overweldigende succes van Jesus Christ Superstar in Italië, Nederland en België, gaat de productie nu ook naar landen als Bulgarije, Slowakije, Spanje en Denemarken.

Om aan de vele verzoeken van de fans na de succesvolle tournee en de sensationele finale in Ahoy, maar bovenal ook de wens van Ted Neeley zelf om terug te keren, is ook Nederland opgenomen in deze nieuwe Europese tournee.

Ted Neeley verheugt zich erop om wederom naar Nederland te komen omdat hij ondertussen is gaan houden van de mensen, de kunst en cultuur en niet te vergeten de stroopwafels. Ondanks dat The Grand Final in Ahoy met special guests Yvonne Elliman, Barry Dennen en zelfs Sir Tim Rice, eigenlijk bedoeld was als afscheid van het Nederlandse publiek, sprak Ted na dit laatste optreden al uit dat hij het liefst zo snel mogelijk weer op de Nederlandse podia wilde terugkeren omdat het Nederlandse publiek voor hem zo hartverwarmend is en hem zoveel energie geeft.

Jesus Christ Superstar komt voor slechts 7 voorstellingen terug naar Nederland en is van 28 maart t/m 1 april 2018 te zien in AFAS Live Amsterdam.

In Nederland hebben intussen meer dan 150.000 enthousiaste bezoekers deze bijzondere en grootschalige Engelstalige versie van de wereldberoemde rockopera gezien, die is geregisseerd door Massimo Piparo en een interpretatie van de film uit 1973 is.

De Engelstalige rockopera vertelt het aangrijpende verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. In een spectaculair decor, zal Ted Neeley met de wervelende cast en een fantastisch live orkest nog eenmaal te bewonderen zijn. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de ijzersterke teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring.

De geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’ zullen wederom ongeëvenaard klinken. Dat deze uitvoering in de Paasweek plaatsvindt maakt deze rockopera tot een gedenkwaardige ervaring.

Een unieke kans om in de Paasweek de legendarische Ted Neeley, Jezus’ uit de film ‘Jesus Christ Superstar’, in de rol van zijn leven te zien schitteren in het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice.

Volgende pagina:   Het verhaal - De Rockopera
Ook interessant