Het Club van Sinterklaas Feest
Het Club van Sinterklaas Feest

 

Het Club van Sinterklaas Feest en de Magische Toverspreuk

Het feest met de Club van Sinterklaas viert dit jaar de verjaardag van Sinterklaas op zaterdag 26 en zondag 27 november in Rotterdam Ahoy. Speciaal voor de kinderen en Sinterklaas gebeurt dit in een fantastische knusse setting met als speciale gasten One Two Trio en een geheel nieuwe Piet: Klungel Piet ! Natuurlijk zijn de beroemde Club Pieten weer van de partij zoals Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Profpiet, Muziekpiet en Hoge Hoogte Piet. Zij brengen speciaal voor Sinterklaas en de kinderen al dansend en swingend hun grootste hits als ‘Amerigo, 1’ ‘Sinterklaas’, ‘De Dakendans’ en de nieuwste hit ‘Viva Sinterklaas’ ten gehore.

Het feest kan beginnen, maar voordat Sinterklaas arriveert ontdekken de Pieten tot hun grote schrik dat het grote boek onvindbaar is. Hoe moet dit nou? Als Sinterklaas zo dadelijk het boek niet krijgt, weet hij vast niet wat hij moet doen. Want zo kan hij niet zien welke cadeautjes hij met het Sinterklaasfeest aan alle kinderen moet geven. Wat een ramp! Nu moeten de kinderen en de Pieten snel op zoek naar het grote boek voordat Sinterklaas komt. Na veel zoeken komt Klungel Piet met een geweldig idee. Hij heeft ooit wat Magische Spreuken geleerd en misschien dat deze het boek terug kunnen toveren, maar ……. welke spreuk moet hij nu ook alweer gebruiken? Misschien als alle kinderen helpen met de toverspreuk komt het toch nog goed …….

Zal het grote boek van Sinterklaas op tijd terug getoverd worden zodat iedereen de goeie cadeautjes krijgt en het weer ouderwets gezellig wordt met De Club van Sinterklaas?

De Club van Sinterklaas viert al sinds 2001 jaarlijks de verjaardag van Sinterklaas live op het podium samen met de ouders en de kinderen. Rotterdam Ahoy is hierbij vaak de plaats voor het optreden en hier voelen Sinterklaas en De Club Pieten zich zeer thuis.

Tijdens de voorstelling die 5 kwartier duurt beleven Sinterklaas en de Pieten een spannend avontuur en natuurlijk zingen zij hun grootste hits waaronder ‘Amerigo, 1’ ‘Sinterklaas’ en ‘De Dakendans’. Als speciale gasten zijn Meneertje Rood, Blauw en Geel weer aanwezig van One Two Trio. One Two Trio is al meerdere jaren een graag geziene gast bij De Club van Sinterklaas.

Ook interessant