Gregorian
Gregorian

 

GREGORIAN

Winter Chants

De wereldberoemde groep GREGORIAN met special guest Amelia Brightman  en het betoverende repertoire Winter Chants heeft december 2014 voor het eerst met succes op een Nederlands podium gestaan. De prachtige chants die GREGORIAN brengt zijn vertolkingen van populaire muziek, klassiek, rock en pop tot traditionele en moderne Kerst songs.

Het wereldberoemde gezelschap GREGORIAN brengt betoverende chants samen met een vocaal talent uit de muzikale familie Brightman; Amelia. Het zullen prachtige repertoire bestaat naast klassiek, pop en rock ook uit traditionele en moderne kerst songs.

Door de vindingrijkheid van GREGORIAN bestaat hun repertoire inmiddels over meer dan 200 songs; waaronder klassiek, zoals Carl Orff en pophits van de afgelopen 40 jaar, tot hedendaagse rock acts als Metallica, Coldplay en U2. De kracht van GREGORIAN is dat deze muziek in volledige harmonie bij elkaar past. U wordt meegevoerd op bekende melodieën met een compleet nieuw geluid in een tijdloze wereld van het Gregoriaans.

In de afgelopen jaren hebben in ruim 25 landen, meer dan 2 miljoen bezoeker genoten van de concerten van GREGORIAN. Op een unieke wijze vertolken zij een gamma aan songs in het Gregoriaans. In haar show Winter Chants combineert de cast de op theatraal Gregoriaanse wijze gezongen pop en rock songs met een variëteit aan kerstsongs in de lijn van ENIGMA.

Een prachtig exclusief concert voor jong en oud.

 

Ook interessant