Christmas With The King
Christmas With The King
Snel naar:

‘Christmas with the King’

Een nieuwe spectaculaire en swingende Kerstshow met GRAHAME PATRICK die bol staat met ELVIS’ hits maar ook met prachtige Kerstsongs en Gospels!

Kunt u geen genoeg krijgen van Grahame Patrick die op een onnavolgbare wijze de muziek van ELVIS laat herleven? In navolging van ‘ELVIS the Show” in Ahoy, brengen we ditmaal een grootse energieke show ‘Christmas with the King’ naar AFAS Live in Amsterdam (voorheen Heineken Music Hall). Deze geheel nieuwe Kerstshow met Grahame Patrick in een groots sprookjesachtig decor met heerlijke songs als ‘Blue Christmas’, ‘Holy Night’ en ‘White Christmas’ maar ook onvergetelijke hits als ‘Suspicious Minds’, ‘Jailhouse Rock’ en ‘Blues suede shoes’ wilt u niet missen. In de magische show “Christmas with The KING” zal het Stamps Quartet u geheel in stijl in de Kerstsfeer brengen.

De “King Of Rock ’n Roll” heeft na meer dan 40 jaar nog steeds niets aan populariteit ingeboet en alle Elvis liefhebbers kunnen nu naast swingen, ook wegdromen tijdens deze magische show met fantastische kerstsongs en gospels. Als Elvis fan kunt u uit uw dak gaan wanneer Grahame met zijn indrukwekkende stemgeluid, Elvis’ authentieke moves en uitbundige kostuums de grootste hits van the King performt. Daarnaast kunt u genieten als hij samen met het Stamps Quartet enkele traditional gospels als ‘Amazing Grace’ en ‘Swing down sweet chariot’ zingt.

Haal uw hart op tijdens de gevarieerde kerstshow “Christmas with The KING”. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende Elvis een verschuiving in de muziekwereld. Elvis wordt, als bestverkochte soloartiest aller tijden, nog steeds gezien als grondlegger van de hedendaagse popmuziek. Elvis mag dan wel zijn overleden, in de harten van zijn fans leeft hij nog steeds onverminderd voort. De tijd wordt even teruggedraaid en u beleeft een deel van Elvis' carrière en liefde en een stuk onvergetelijke muziekgeschiedenis tijdens ‘Christmas with the King’ op 21, 22 en 23 december 2017.

Geen enkele liefhebber mag deze nieuwe Kerstshow vol met de prachtige muziek van ‘The King Of Rock ’n Roll’ missen! 

Volgende pagina:   Waar en wanneer
Ook interessant