Business / VIP arrangementen

TEC Entertainment verzorgt voor u een uniek event op maat voor uw relaties of personeel. Wij nemen de gehele organisatie uit handen en verzekeren een ongeëvenaarde ervaring voor u en uw relaties!

Veel van onze (inter)nationale producties en artiesten zijn uitermate geschikt om te combineren met een VIP-arrangement. Leg uw relaties een keer extra in de watten met een VIP ontvangst over de rode loper met een welkomstdrankje een luxe diner in het VIP restaurant om hierna vanuit de VIP loge een geweldige show te beleven.

Bedrijfs- of VIP-arrangementen kunnen we geheel naar uw wens samenstellen.

Al naar gelang uw wensen en budget kunt u uw arrangement samenstellen van eenvoudig tot majestueus. Maak een keuze uit een voorstelling met het standaard arrangement, of breid dit uit tot het all inclusive arrangement met “meet & greet”. Hierbij kunt u tijdens de na borrel, informeel kennismaken met de artiesten van uw show.

Speciaal voor bedrijven kunnen we een (internationale) artiest boeken of een productie uit binnen- of buitenland laten overkomen op de door u gewenste locatie.

Bedrijfs-, VIP- of groepsarrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen.