AUDITIEOPROEP
NIEUWE NEDERLANDSE MUSICAL


De voorstelling vertelt het verhaal van Greet, een ras Jordanese, en van operakoor De Belcanto’s. We schetsen het leven in de Jordaan van na de Tweede Wereldoorlog. Het in de oorlog door Greets overleden echtgenoot Jopie opgerichte operakoor valt langzaam uit elkaar, omdat de koorleden stuk voor stuk, om uiteenlopende redenen, vertrekken naar Almere, Lelystad en Purmerend. De oorspronkelijke Jordaan verandert in ras tempo, maar de levensliederen, allemaal geworteld in de Italiaanse opera, blijven springlevend. Het is een verhaal met een snik, maar vooral ook met de zo bekende Amsterdamse humor.

Deze nieuwe Nederlandse musical wordt geschreven en geregisseerd door Diederik Ebbinge en geproduceerd door TEC Entertainment. De première staat gepland voor het najaar van 2023.

Voor deze nieuwe Nederlandse musical zoeken wij kandidaten voor de verschillende rollen en ensemble, zowel vrouwen (speelleeftijd 20 – 50 jaar) als mannen (speelleeftijd 30 – 50 jaar). Voor alle rollen geldt dat affiniteit met het levenslied en de belcanto zangstijl tot aanbeveling strekt. Amsterdamse achtergrond is een plus.

Aanmelden voor de audities:
Aanmelden kan uitsluitend door een video in .mp4 format op te nemen van een couplet en refrein van een (Amsterdams) levenslied of in de zangstijl belcanto. Eigenheid wordt erg op prijs gesteld! Daarnaast ontvangen we graag een C.V. van maximaal 2 pagina’s, in .pdf-formaat, voorzien van een foto in op de 1e pagina. De naam van beide files moet je naam bevatten.
 

De auditievideo en C.V. kan je sturen via WeTransfer naar:
vacatures@tec-entertainment.com   

De uiterste aanmeldingsdatum is zondag 31 oktober 2021.
De audities vinden plaats in de week van 15 november 2021.