TEC Entertainment

TEC Entertainment produceert en promoot unieke, internationale theater en live-entertainmentproducties, van hoogwaardige kwaliteit en brengt deze exclusief naar enkele Nederlandse theaters. Hiervoor werkt TEC Entertainment nauw samen met internationale producenten, creatives en artiesten en is altijd weer op zoek naar vernieuwende bijzondere producties.

 • Klassiek

  Tot de programmering in het Concertgebouw Amsterdam en enkele sfeervolle kerken behoren o.a. de concerten Carmina Burana, Avé Maria Kerstconcert met solisten van de Weense Staatsopera en de Matthäus Passion, uitgevoerd door de Roemeense Staatsfilharmonie Timisoara o.l.v. dirigent Raymond Janssen.

 • Events

  Enkele titels van gecreëerde succesproducties zijn “HAIR the Musical” van award winning regisseur en choreograaf Gary Lloyd in Ahoy, “The Queen Experience” met het Zuid-Afrikaanse multi talent Joseph Clark en “The Tina Turner Experience” met West End ster Emi Wokoma in het Gelredome Arnhem.

 • Circus

  De afgelopen jaren hebben wij verschillende vernieuwende wereldcircussen met unieke acts naar Nederland gehaald. Denk hierbij o.a. aan het Chinees Nationaal Circus, Mother Africa en The Original Cuban Circus.

 • Concerten

  Naast een van de laatste concerten van de legendarische ex-Stone Bill Wyman brengen wij ook unieke concerten van wereldformaat voor het eerst naar de Nederlandse podia. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de groep Gregorian met de meest betoverende chants waarbij het repertoire uiteenloopt van populair en rock tot klassiek.

 • Marketing

  TEC Entertainment is een professional in het uitzetten van marketingcampagnes voor live entertainment in de Nederlandse markt. Met als specialisme het positioneren van internationale producties op nationaal en/of regionaal niveau. Dit doen wij voor eigen producties, maar wij kunnen zeker ook een partner zijn voor de marketingcampagne van uw (internationale) producties. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

 • Ticketing

  Voor wat betreft de uitlevering van tickets, hebben wij al jarenlang een vaste samenwerking met Eventim. De consument is derhalve verzekerd van een betrouwbare afhandeling en levering van de bestelde tickets door de grootste online ticketshop van Nederland.

 • Product ontwikkeling

  TEC Entertainment is altijd op zoek naar vernieuwende en bijzondere internationale producties voor de Nederlandse markt. Hiervoor hebben we nauw contact met internationale producenten, creatives en artiesten en bewaken we de hoge kwaliteit door zelf in het buitenland op zoek te gaan naar deze speciale shows.