TEC Entertainment

TEC Entertainment produceert en promoot unieke internationale theater- en live entertainmentproducties van hoogwaardige kwaliteit en brengt deze exclusief naar de Nederlandse theaters. Hiervoor werkt TEC Entertainment nauw samen met nationale en internationale producenten, creatives en artiesten en is altijd op zoek naar vernieuwende bijzonder producties.

Theater
In theaterseizoen 2019 – 2020 produceerde TEC Entertainment de Queen musical We Will Rock You, met in de hoofdrollen de Amerikaanse popster Anastacia en Stanley Burleson. Het seizoen daarvoor was de musical The Addams Family in de Nederlandse theaters te zien, met Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef in de hoofdrollen, die door de jury van de Musical Awards bekroond werd met de prijs voor de beste musical van 2018. TEC Entertainment bracht van 2015 tot 2019 de wereldberoemde rockopera Jesus Christ Superstar, met in de titelrol de legendarische Ted Neeley, naar Nederland, België en Duitsland. Andere theaterproducties die TEC Entertainment naar Nederland bracht waren onder andere de Broadway klassieker West Side Story, de West End musical Soul Sister, over Ike en Tina Turner, en de tap sensatie Tap Factory.

Entertainment
Afgelopen jaren bracht TEC Entertainment Woodstock Legends naar de Nederlandse theaters en Elvis – Christmas with the King, met Grahame Patrick als Elvis Presley. Overige titels zijn HAIR the Musical van de bekroonde regisseur en choreograaf Gary Lloyd in Ahoy, The Queen Experience met het Zuid-Afrikaanse multi talent Joseph Clark en The Tina Turner Experience met West End ster Emi Wokoma in het Gelredome Arnhem.

Concerts
Ieder jaar produceert TEC Entertainment een serie klassieke concerten in de grote concertzalen en theaters, waaronder het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam en De Doelen in Rotterdam, van gerenommeerde orkesten en koren onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Uitgevoerde werken zijn onder ander Carmina Burana, The Star Wars Suite, Avé Maria Kerstconcert, met solisten van de Weense Staatsopera, en de Matthäus Passion.

Facebook facebook.com/TECEntertain
Twitter @TEC_Entertain
Instagram @tecentertainment